Nedre Tanum Gjestegård

Godsaker fra drivhuset.   Fotograf: Kristin Akselsen

Stolt hanefar på gårdsplassen.   Fotograf: Kristin Akselsen

Nyplukket jordbær.   Fotograf: Kristin Akselsen

Velkommen.   Fotograf: Kristin Akselsen

Sommerens kjæledyr blir årets juleribbe og neste års spekeskinke.   Fotograf: Kristin Akselsen

Nedre Tanum Gjestegård.   Fotograf: Kristin Akselsen

Finstua.   Fotograf: Kristin Akselsen

Jul på Nedre Tanum.   Fotograf: Kristin Akselsen

Spisestua.   Fotograf: Kristin Akselsen

Pikerommet.   Fotograf: Kristin Akselsen

Australiarommet.   Fotograf: Kristin Akselsen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kristin Akselsen
Adresse Tanumgrenda 63
3275 Svarstad
Telefon +47 33 12 99 22
Mobiltelefon +47 99 55 02 38
Lengdegrad 9.98059
Breddegrad 59.419544

På Nedre Tanum bor du med og hos vertskapet. 4 koselige rom. Nylagte egg og hjemmebakt brød til frokost. Middagsservering på bestilling. Råvarene er i hovedsak økologiske og egenproduserte. Kort avstand til Høyt og Lavt Aktivitetspark og Svarstad Skisenter.

Hovedhuset på Nedre Tanum ble bygget på 1930-tallet og i 2. etasje ligger soverommene på rekke og rad. Tanken den gang var å la de to ugifte døtrene på gården få drive et pensjonat for avgåtte prester. Dette ble det aldri noe av. I dag ønsker familien Akselsen Seawright å tilby deg en spesiell opplevelse innenfor overnatting. Du kan nemlig få lov til å bo med og hos oss. Nedre Tanum Gjestegård ligger i naturskjønne omgivelser midt i Lågendalen. Eller som en gjest fra Østerrike sa: "Det er som å være midt i en Jane Austen-film."

I skoleferien om sommeren har vi åpent og ønsker deg hjertelig velkommen. Resten av året tar vi imot overnattingsgjester på forespørsel. Middagsselskap på opp til 20 personer er også noe vi kan være vertskap for. På Nedre Tanum vil du bli servert måltider som er tilberedt av vertskapet selv. Råvarene vil så langt råd er være økologiske og produsert på gjestegården. Måltidene blir servert i familiens spisestue. Ved fine sommerdager går det også an å nyte måltidene ute i hagen.

Nedre Tanum har fredfylt tun. Samtidig er det et levende tun med både katter, høner, griser og lam. Nærområdet tilbyr blant annet 13 merkede turstier, laksefiske og Skandinavias største klatrepark.

For mere informasjon er det bare å ta en titt på hjemmesiden. Og flere bilder finner man på Facebook - siden.

Les mer