Sirdal Huskyfarm

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Florian Sandfort
Adresse Runtleneset 22
4440 Tonstad
Telefon 48286044
Lengdegrad 6.7977
Breddegrad 58.83078

Sirdal Huskyfarm skaper ekte opplevelser gjennom historie, mennesker og natur. For oss er det viktig å vise gjestene våre verdien av urørt natur, formidle den lokale historien og legge til rette for meningsfull lek og moro mellom mennesker og dyr. Vi tilbyr huskyopplevelser og teambuilding for bedrifter – samt aktiviteter for familier, ulike grupper og skoleklasser.

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder. Finn roen i den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Bli med på spennende opplevelser, alt tilpasset og tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Etter dagens aktiviteter anbefaler vi vår vinterspa. Å synke ned i varme badestamper under stjernehimmelen er en perfekt avrunding på en eventyrlig dag. Hundekjøring er forresten et tilbud også på sommerstid.

Sommeren byr på padleturer på stille fjellvann, bueskyting, leirdueskyting, riding og et spenn av ulike teambuildingsaktiviteter. Eller du kan nyte en dag med sjelefred og fiskestang. På høsten kan vi tilby opplæring i rypejakt i spennende terreng, med dyktige fuglehunder.

Se vår nettside www.sirdalhuskyfarm.no for en fullstendig oversikt over sesongens aktivitetstilbud og online forhåndsbestilling.

“Livet er ingen lek – men det er viktig å leke i livet” – Arne Næss“

Les mer