Storhaugen Gard

Spisesalen

Panorambilde fra garden ( utsikt fra enheter liggende på Jørginetunet).

4 koselig leiligheter- som er bygget om fra et bygg , som opprinnelig var en gammel skysstasjon fra Storsveen i Valdres.

Gode jaktmuligheter i nærområdet rundt -

I tillegg til turer til Galdhøpiggen, ligger garden flott til som utgangspunkt for flere topper i Jotunheimen. Fra påske og utover våren ( avhengig av føreforhold) er det mange muligheter for flotte toppturer.

Hvorfor ikke samle hele familien og venner til en bryllupshelg i vakre Bøverdalen? Det er flere og flere som ønsker å gifte seg , omgitt av mektige fjell, og har fokus på å samle alle for en helg med aktiviteter, god mat, sosial omgang og bryllupsfest, i stedet for bare en kveld. Ta kontakt for pris og forslag.

På garden er det kopplam og et par geitekillinger, gjennom hele sommeren , som barna elsker å være i lag med. Ser at dyra koser seg også, så dette er gjensidig glede :-)

Breheimhytta, en lun og koselig tømmerhytta, satt opp høsten 2015.

Sauesanking i Leirdalen. Leirdalen er et flott området, med mange 2000 meters topper å velge mellom. Vi har en sæter med enkel standard, som ligger ved foten av Skagsnebb, som leies ut. En flott beliggenhet og midt i smørøyet, for den som elsker å bo i fjellheimen.

Jotunheimhytta. En hytte som opprinnelig er en del av huset som Jørgine Boomer bygget til seg , da hun tilbrakte somrene i Bøverdalen, hennes hjemsted. Hun emigrerte til USA i tidlig alder, og ble vertinne på det anerkjente hotellet Waldorf Astoria Hotel i New York. Dette er en stor hytte med masse sjel og historie i veggene.

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Joar Slettede
Adresse Storhaugsvegen 70
2687 Bøverdalen
Telefon 91108942 / 47292720
Mobiltelefon 91108942
Lengdegrad 8.3494
Breddegrad 61.71441

Velkommen til Storhaugen! Gården ligger ved foten av Galdhøpiggen, 700 meter over havet, omkranset av mektig natur. Herfra kan du se flere av 2000 meters toppene som ligger i området. Storhaugen ligger ved inngangen til Jotunheimen, og er derfor et utmerket utgangspunkt for de som vil gå i fjellet, gå på ski, eller de som rett og slett vil oppleve den storslåtte naturen vi har her i området.

På Storhaugen er det gård i full drift, med sau og kjøttfe. Gradvis har vi også bygd opp en turistbedrift med hytter og leiligheter av meget god standard. Til sammen har vi nå omtrent 80 senger, fordelt på 9 enheter. Alle enhetene er bygd rundt selve gården. Vi har også et selskapslokale med storkjøkken, og kan derfor servere god og tradisjonell norsk mat på bestilling.


Vi har en meget koselig spisesal, og kan derfor tilby matservering, fortrinnsvis middag (kun på bestilling til grupper, minimum 15 personer). Vi arrangerer også selskap som bryllup, konfirmasjon og jubileum. Vi kan også tilby et opplegg til firmagrupper, og i samarbeid med forskjellige samarbeidspartnere kan vi skreddersy et opplegg med mat, overnatting og opplevelser. Ta gjerne kontakt for mer info.

Les mer