Jotunheim Fisk

Jotunheim Fisk er ren natur foredlet på gamlemåten

Bondens Marked
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Lars Eggen
Adresse Espedalsvegen 1460
2658 Espedalen
Telefon 916 17 080
Lengdegrad 9.561998
Breddegrad 61.41056

Tett oppunder Jotunheimens ville og vakre tak, øverst i idylliske Espedalen, ligger den vakre og spesielle Eggen gård, 750 meter over havet. Gårdsdrifta er endret fra små- og storfe, til fisk. Det er kun villfisk vi fisker og foredler. Dette er vi opptatt av å formidle, siden mange tror vi driver med oppdrett.

Fisken fisker vi selv - i ruser, på garn og på isen. Flere lokale fiskere leverer også sin fangst til oss. Kvaliteten på fisken er av den aller beste i Norge, da fisken kun fiskes i rene fjellvann som ligger over 700 meter over havet.

Hovedproduktet våre er sik, ørret og røye. Ingenting av fisken går til spille. Fisken blir foredlet til varmrøkt, gravet og raket. Rogn blir til nydelig kaviar, og skinn og bein fra filetering blir til deilig, fyldig og smaksrik fiskekraft.

Produktene våre er blant annet varmrøkt ørret, siksnacks, ølgravet sik, sikkaviar og rakrøye.

Gården og fiskeproduksjonen drives av Lars og Linda Eggen.

Les mer