Tranøy Opplevelser

Bollebakst   Fotograf: Geir Solli

  Fotograf: Geir Solli

Ved kafedisken

Fra kafeen

Inngang til Dorotheas Fryd

Utsikt fra Den Hellige Dorotheas Kapell

Dorotheas Ly

Snekkerbua i Dorotheas Ly

Kortreist mat

Oppsetting av Lavvo

Bryllupsfest i Lavvoen

Fra kapellet

Fjæra vår

Tranøy en stille dag på førjulsvinteren

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Vibeke Stavøy
Adresse 8297 Tranøy
Telefon 75 77 22 00 / 911 68 502
Mobiltelefon 911 68 502
Lengdegrad 15.660731
Breddegrad 68.182421

Velkommen til vakre Hamarøy og Tranøy Opplevelser. Vi befinner oss helt nord i kommunen, ytterst i fjæra mot Vestfjorden i bygda Tranøy. Vi kan by på hjemmelaget mat og bakst fra vår bakerikafe med vedfyrt bakerovn, duke til festlig lag med mangeretters middag eller bare være et pusterom i en travel hverdager der du sitter med kaffe eller te og nyter en rykende fersk kanelsnurr. Ønsker du å overnatte kan vi by på deilige senger i vakre omgivelser langt borte fra mas og kjas.


Tranøy Opplevelser består av Dorotheas Fryd, bakerikafe med vedfyrt steinovn, kafe/selskapslokaler som også er tilrettelagt for møtevirksomhet. Bakerikafeen er åpen hver dag fra medio juni til medio august. Lørdagskafe store deler av året. Resten av året tar vi i mot grupper som har forhåndsbestilt.

Den Hellige Dorotheas kapell, et lite bryllupskapell, men også et stille rom for rekreasjon og ettertanke. Kapellet står åpent hele året.

Dorotheas Ly, fjøsen på gården som er ombygd til overnatting og inneholder 4 dobbeltrom med egne bad, hems med 2 senger, glassveranda og stort kjøkken med langbord og mulighet for selvhushold. Tilbudet er tilgjengelig hele året, og bor du fjøsen er det mulig å spise/ev. få brakt mat fra Dorotheas Fryd også utenom sommersesongen.

Tranøy Opplevelser arrangerer turer spesialtilpasset hver enkelt gruppe og en fellesnevner for disse turene er vakre naturopplevelser, 3 retters middag tilberedt på bål og ellers aktiviteter i samarbeid med gjestene.

Ved større arrangement kan disse foregå i Lavvo.

Les mer