LiVERTEN

Råvarer fra Liernes villmark på alle våre menyer!

Viltkoldtbord fra Lierne

Flott utsikt fra vår uteservering

Liernetallerken - en koldtallerken med kun lokale produkter fra Lierne.   Fotograf: Steinar Johannsen

Li-vert`n Servering

Lokal bakst!

Mat ved bålet!

Koldtbord

Lokalt meskebrød med mesk (malt) fra Tåssås-øl

Steinovnsbakt pekkabrød

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Roy Inge Bergli
Adresse Heggvollveien 1
7882 Nordli
Telefon 74 34 31 00
Mobiltelefon 91888694
Direktetlf til Li-vert`n 1-2-3 bensinstasjon (turistinformasjon) Tlf 74 34 34 97
Lengdegrad 13.591545
Breddegrad 64.463966

LiVERTEN - et serveringssted (kafé, restaurant, catering, selskap, bakeri, servicestasjon, lokalmatbutikk og turistinformasjon) ved svenskegrensen i Lierne kommune i nord i Trøndelag med fokus på lokal mat, særpreg og lokale mattradisjoner. Hos oss finner du kortreist mat og lokale produkter på alle menyene på Servicestasjonen/kafeen, selskapsmenyen, cateringmenyen og foodtrucken. Besøk våre lokaler i hjertet av Lierne. Vi tilbyr også villmarksopplevelser/aktiviteter i samarbeid med lokale aktører. Sykkel- og vandreturer med guide i et området med Norges tetteste bjørnestammer burde vel friste? Våre verdier er: LiVERTEN - Service, stolthet og særpreg!

Vår kafe/restaurant på LiVERTEN Servicestasjon har 32 sitteplasser inne og 34 utendørs (sommeren). Vi har skjenkebevilling.
Åpningstider f.o.m 12.august 2023: Mandag-torsdag kl 09-19, fredag kl 09-20, lørdag og søndag kl 10-19.

Vi har eget selskapslokale der vi kan servere grupper og selskap/arrangement med opptil 350 gjester. Vi har også tilgang til et koselig serveringslokale i villmarkstil på Sørgården. Her er det plass til 10-90 pers i en ombygd fjøs og stall. Dette lokalet egner seg meget godt til små og store selskap, fest og dans. Vi anbefaler gjerne vår Lierne-meny! Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter i alle våre lokaler.

I vår kafe/restaurant/servicestasjon tilbyr vi en meny basert på lokale produkter fra Lierne. Vi anbefaler gjerne vår Li-bab med steinovnsbak tunnbrød og stekt reinsdyrskav. Dette er vår lokale kebab og signaturrett.

Ellers på menyen finner du viltsnadder, elgburger, røyeburger, viltpizza, viltpølse, elgwiener m.m . I sesong tilbyr vi en dagens middag fra varmatbuffeen hver dag. Salatbuffe hver dag hele året.

Fra vår innholdsrike cateringmeny som inneholder mye kortreist mat fra Lierne vil vi spesielt anbefale vårt "Viltkoldtbord En smak a Lierne" eller vår "Liernetallerken" som er inspirert av lokale råvarer. Eksempel på andre retter fra Lierne i cateringmenyen: Smørgåstårta, Tørkakjøttlapskaus, Viltgryte a la Lierne Nasjonalpark, Elgkaker, Blåfjellrøye, Multe panna cotta.

På LiVERTEN Servicestasjon har vi et eget lokalmattorg med utsalg av lokale kjøtt-, vilt-, fisk-, ost-, og bakeprodukter fra Lierne og omegn (Lierne Viltforedling, Li-snadder, LiVERTEN, Skånalister, Gammel Erik, Gangstad, Bjørka, Leksås gårdsmat, Brattlia Gård, Hongstad gård, Inderøy slakteri m.fl). Servicestasjonen er også turistinformasjon for Lierne kommune. Velkommen innom!

I tillegg driver vi et lite bakeri med utgangspunkt i lokal bakst. Her bakes bl.a steinovnsbakt tunnbrød og pekkabrød. Tjukkbrød, gropkak, klenning, perrkokko m.m . Varene selges i eget utsalg, og i dagligvarebutikkene lokalt.

Vi kan tilby opplevelser i bjørnens rike i samarbeid med vår gode nabo Lierne Nasjonalparksenter. www.nasjonalparken.no. Hva med en guidet tur i bjørnenes rike (Lierne har en av norges tetteste bjørnestammer), med servering og overnatting i telt i Bjørnecampen? Her serveres selvfølgelig "en smak av Lierne", og kanskje kan det smake med litt basturøkt bjørnekjøtt? Til grupper (på kveldstid) kan vi også tilby alle rettigheter.

Mer info om Lierne finner du på www.lierne.no

Velkommen til LIERNE - det gode vertskap!

Les mer