LiVERTEN

Råvarer fra Liernes villmark på alle våre menyer!

Viltkoldtbord fra Lierne

Flott utsikt fra vår uteservering

Liernetallerken - en koldtallerken med kun lokale produkter fra Lierne.   Fotograf: Steinar Johannsen

Li-vert`n Servering

Lokal bakst!

Mat ved bålet!

Koldtbord

Lokalt meskebrød med mesk (malt) fra Tåssås-øl

Steinovnsbakt pekkabrød

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Roy Inge Bergli
Adresse Heggvollveien 4
7882 Nordli
Telefon 74 34 31 00
Mobiltelefon 91888694
Direktetlf til Li-vert`n 1-2-3 bensinstasjon (turistinformasjon) Tlf 74 34 34 97
Lengdegrad 13.591545
Breddegrad 64.463966

LiVERTEN - et serveringssted (kafé, restaurant, catering, selskap, bakeri, servicestasjon, lokalmatbutikk og turistinformasjon) ved svenskegrensen i Lierne kommune i nord i Trøndelag med fokus på lokal mat, særpreg og lokale mattradisjoner. Hos oss finner du kortreist mat og lokale produkter på alle menyene på Servicestasjonen/kafeen, selskapsmenyen, cateringmenyen og foodtrucken. Besøk våre lokaler i hjertet av Lierne. Vi tilbyr også villmarksopplevelser/aktiviteter i samarbeid med lokale aktører. Sykkel- og vandreturer med guide i et området med Norges tetteste bjørnestammer burde vel friste? Våre verdier er: LiVERTEN - Service, stolthet og særpreg!

Vår kafe/restaurant på Servicestasjonen har 32 sitteplasser inne og 34 utenedørs (sommeren). Vi har eget selskapslokale der vi kan servere grupper og selskap/arrangement med opptil 350 gjester. Vi har også tilgang til et koselig serveringslokale i villmarkstil på Sørgården. Her er det plass til 10-90 pers i en ombygd fjøs og stall. Dette lokalet egner seg meget godt til små og store selskap, fest og dans. Vi anbefaler gjerne vår Lierne-meny! Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter i alle våre lokaler.

I vår kafe/restaurant/servicestasjon tilbyr vi en meny basert på lokale produkter fra Lierne. Vi anbefaler gjerne vår Li-bab med tunnbrød og stekt reinskav. Dette er vår lokale kebab.

Ellers på menyen finner du viltsnadder, elgburger, li-bab med einerrøkt fisk, li-bab med viltskav, Liernekokko med reinkjøtt, hengende rein (spyd med mørbrad av rein) m.m. I sesong tilbyr vi også en "Lierne-tallerken" som er en koldtallerken med 8-10 lokale kjøtt-, vilt og fiskeprodukter servert med lokalt brød (på bestilling)

Fra vår innholdsrike cateringmeny som inneholder mye kortreist mat fra Lierne vil vi spesielt anbefale vårt "Viltkoldtbord En smak a Lierne" eller vår tapas som er inspirert av lokale råvarer. Eksempel på andre retter fra Lierne i cateringsmenyen: Li-snadder koldtbord, Lierne-stut, smørgåstårta, Lierne-tallerken, tørkakjøttlapskaus, viltgryte a la Lierne Nasjonalpark, reinkaker, panert røyefilet, skogsoppsuppe, multekrem osv.

Vi driver også LiVERTEN Servicestasjon som er et frittstående serveringssted/butikk ved siden av bensinstasjonen Cirkle K Automat Nordli. Bygget ligger i nabobygget til restauranten ved FV 74. Her er "fastfoodmenyen" byttet ut med lokale produkter. Vi tilbyr en kortreist fastfoodmeny. F.eks: Lierneburger, og vår bestselger Li-bab med viltskav eller einerrøkt laks (Li-bab er Liernes svar på kebab). Som et kaldt alternativ anbefaler vi Lierne-stut med varmrøkt reinbiff eller einerrøkt laks.

På LiVERTEN Servicestasjon har vi et eget Lierne-torg (lokalmatbutikk) med utsalg av lokale kjøtt-, vilt-, fisk- og bakeprodukter fra Lierne og omegn (Lierne Viltforedling, Li-snadder, LiVERTEN, Englagaard Sjokolade m.fl). Vi har også utsalg av lokalt håndverksøl. Servicestajonen er også turistinformasjon for Lierne kommune. Velkommen innom!

I tillegg driver vi et lite bakeri med utgangspunkt i lokal bakst. Her bakes bl.a steinovnsbakt mjukbrød, tunnbrød og pekkabrød. Tjukkbrød, rugkokko, meskbrød, gropkak, klenning, kjeks, mesk-knekkebrød, perrkokko m.m . Varene selges i eget utsalg, og i dagligvarebutikkene lokalt.

Vi kan tilby opplevelser i bjørnens rike i samarbeid med vår gode nabo Lierne Nasjonalparksenter. www.nasjonalparken.no. Hva med en guidet tur i bjørnenes rike (Lierne har en av norges tetteste bjørnestammer), med servering og overnatting i telt i Bjørnecampen? Her serveres selvfølgelig "en smak av Lierne", og kanskje kan det smake med litt basturøkt bjørnekjøtt? Til grupper (på kveldstid) kan vi også tilby alle rettigheter.

Mer info om Lierne finner du på www.lierne.no

Velkommen til LIERNE - det gode vertskap!

Les mer