Sandmo Gård og Hjemmebakeri

Bakeribygget.

Her produseres Vegalefse

Vegalefse og krinalefse

Sandmo Gård

Velkommen til gårds. Hilsen Janne   Fotograf: Steffen Nilsen

Nystekte brød selges hver åpningsdag i juli.

Tårnkaker/kurver lages på bestilling.

Vi lager også kamkaker. Se omtale på vår hjemmeside www.sandmogard.no

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Janne Hestvik
Adresse Kjulsveien 122
8980 Vega
Telefon 99039388
Mobiltelefon 99039388
Lengdegrad 11.966746
Breddegrad 65.622919

På verdensarvøya Vega finner du Sandmo Gård og hjemmebakeri. I 1950 startet driften med melkeproduksjon, og i 1971 griset den første purka på gården. Ved årtusenskiftet overtok vi driften som tredje generasjon i familien. Som attåtnæring startet vi i 2006 med lefsebaking. I 2009 tok vi i bruk et nybygd gårdsbakeri der vi baker tradisjonslefser av forskjellig slag, etter gamle oppskrifter. Vi produserer også andre ting, som f.eks yoghurt laget av egenprodusert melk. Vi har sommeråpen kafè.

Hovedproduksjonen på gården er melk og kjøtt av NRF og slaktegris. Melkekyrne har en stor løsdriftsfjøs med melkerobot, så de kan bli melket akkurat når de vil. De kan også forsyne seg med kraftfor fra kraftforstasjonen gjennom hele døgnet. Grovfor, altså rundball, har de også tilgang til hele døgnet. Vi forer ut nytt grovfor morgen og kveld. Slaktedyrene går fritt i romslige binger. Melken blir levert til Tine og kjøttet til Nortura.

Du kan bestille lefser, flatbrød, saft og gelè direkte fra vårt gårdsbakeri. Vi sender over hele landet. Se vår hjemmeside www.sandmogard.no for nærmere beskrivelse av hvert produkt.

I juli har vi åpen gårdskafè. Her kan du nyte kaffe og lefse, eller kanskje et kakestykke? Vi har også glutenfri kake.

Åpningstider i juli: Mandag – Fredag kl 12-16.

Les mer