Ohlalla Sjokola, Kafe & interiør

Ohlalla Sjokola, Kafe & interiør i Ringebu

Butikken fra inneside, til høyre våres konfekt disk.   Fotograf: Morten Liebe

Nienke Sierksma Liebe, daglig leder & eier i tillegg våres kakedisk   Fotograf: Morten Liebe

Ohlalla Sjokola ligger i en 1860 gammelt Schweitzerstill hus, mitt i Ringebu sentrum. Innen er de klebesteinpeis som vi feirer opp når dagen bli kald.   Fotograf: Morten Liebe

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Nienke Sierksma Liebe
Adresse Brugata 24
2630 Ringebu
Telefon 46679701
Lengdegrad 10.14003
Breddegrad 61.53207

Velkommen til Ohlalla Sjokola i Landsbyen Ringebu. (Gudbransdalen). Her finner du lokal og hjemmelaget lunsjmat, kaker, interiør og konfekt i et Sveitserstil hus fra 1860. Solbærene fra egen gård brukes i kaker og saft. På kalde dager kan du nyte kaffen foran den varme klebersteinpeisen. Om sommeren kan du kose deg med vaffel og is ute foran stabburet og stallen.

De siste tre dagene i uka serverer vi hjemmelaget suppe som veksler med årstidene, som er basert på lokale råvarer. De hjemmelagde veganske scones er blitt vår slager.

Vi tilbyr også guidede turer sommer og vinter i området i Ringebu med sin vakre natur. På denne menyen står Elgsafari, fiske, sykling, vandring og kanopadling. Aktivitetene kombineres med overnatting i vår hytte på Ringebufjellet.

Brugata 24 sin historie omfatter Landhandleri, pensjonat, skysstasjon & tingrett. Landhandleriet ble drevet i 70 år, fram til 1984. Gulvplankene, den brede panelen og den storslagene klebersteinspeisen lukter fortsatt av gamle tider.

Vår konfekt i løs vekt synger som fuglene. Hver sort har nemlig fått sitt unike fuglenavn fra de fuglene som hekker i området. Syng med!

Les mer