Hyllan Hjemmebakeri

Produkter   Fotograf: viem media

Noe godt til kaffen   Fotograf: Viem media

På bondensmarked

Bondens Marked
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Jonny Ånonli
Adresse Samtun
7760 Snåsa
Telefon 97501997
Mobiltelefon 90684079
Lengdegrad 12.25756
Breddegrad 64.202289

Hyllan Hjemmebakeri legger stor vekt på et skikkelig håndverk og bruker kun de beste råvarene i produksjonen. Derfor får vi produkter som "smiler". Unn deg et smil fra vårt utvalg neste gang du vil smake noe godt, så skjønner du hva vi mener. Vi baker flatbrød, skjenning, potetkake og lems (lefser).

Utsalgssted

Vi er nå etablert i vårt nye bakeri på Brede i Snåsa kommune. Vi holder til i det som tidligere var lokalbank i bygget: Samtun. Velkommen til en hyggelig handel.

Våre produkter:

Skjenning

Er et søtt flatbrød som er smurt med melk og sukker. Skjenning serveres til Innheredsodd, som er en gammel mattradisjon på Innhered (Steinkjer-området) Vi produserer dette av:Potetflakk, vann, sukker, havremel, byggmel (ved utbaking).Smurt med: Melk, sukker og potetmel.

Innhold: Havremel, byggmel, sukker og melk
Produktmengde: Selges i esker à 400g & 1000g
Bestilling: Etter avtale
Levering: Bestilling, bringing, sendes, selges ved utsalget.
Betaling: Kontant/faktura.
Flatbrød

Et hjemmebakt flatbrød som brukes til middag ved festlige anledninger. Flattbrødet består av: Potetflakk, vann, sukker, havremel, utbakt med byggmel.Selges i pakker à 400g, 500g eller 1000g.

Innhold: Potet, sukker, havremel, byggmel
Produktmengde: Etter bestilling.
Bestilling: Etter avtale
Levering: Hentes, sendes eller leveres etter avtale.
Betaling: Kontant/faktura.
Lefse

Tykklems, Lilems, Hyllanlems, Bølalemser, Snåsalemser, dialems. Vi produserer lems av: Hvetemel, melk, rømme, kulturmelk, margarin, sirup, hornsalt, bakepulver, semuljegrøt, kanel og ost. Rene produkter, uten tilsetningstoffer. Selges i pakker à 8.

Produktmengde: Etter bestilling.
Bestilling: Etter avtale
Levering: Hentes. Leveres etter avtale.
Betaling: Kontant/faktura.

Godkjent bruker av Gardsmathanen.

Les mer