Hotell Nesbyen

Hotell Nesbyen - Fasade   Fotograf: Pernille Haukvik

Hotell Nesbyen - Spisestue   Fotograf: Pernille Haukvik

Hotell Nesbyen - Lobby   Fotograf: Pernille Haukvik

Hotell Nesbyen - Resepsjon   Fotograf: Pernille Haukvik

Hotell Nesbyen - Tv-stue   Fotograf: Pernille Haukvik

Hotell Nesbyen - Finstua   Fotograf: Pernille Haukvik

Hotell Nesbyen - Rom   Fotograf: Pernille Haukvik

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Alfarvegen 143
3540 Nesbyen
Telefon 91998610
Lengdegrad 9.097025
Breddegrad 60.570005

Velkommen inn døren vår. Hotell Nesbyen har sagt velkommen til reisende siden 1951 og er dermed et hotell preget av historie. Under oppussing i 2021 fokuserte vi på å beholde arkitektur, interiør og sjel fra denne historien. Vi byr på et opphold i en intim og spesiell atmosfære i våre retro-inspirerte lokaler. Hos oss bor du komfortabelt i rolige omgivelser, omgitt av matglede, og med gode muligheter for ulike opplevelser i nærområdet.

Tilbring natten på et av våre 20 rom, og stå opp til en hjemmelaget frokost og fyr i peisen. Vi har rom i ulike kategorier, så du kan både komme alene eller ta med familien.

Hotellet inviterer også til møter og konferanser, og til at du kan arrangere dine selskap her hos oss. Så om du er ute etter å finne arbeidsro i en av våre tilbaketrukne stuer, ha utflukt med venner, arrangere selskap for familien, konferanse med bedriften eller rett og slett bare er ute etter en god seng å sove i, er du velkommen til oss.

Hotellet ligger omringet av hallinghistorie her på gamle Nes, hvilket gir muligheter for historiske opplevelser rett utenfor døren. Beliggenheten her i Nesbyen sentrum åpner også for fantastiske muligheter i nærområdet. Ta med deg skiene eller sykkelen til Nesfjellet og opplev de fartsfylte eventyrene fjellet har å by på, eller ta med golfferdighetene og slå noen slag på Nesfjellet Golf, en av Norges flotteste høytliggende baner. I tillegg ligger hotellet en kort kjøretur unna bla. Langedrag Naturpark, og Bjørneparken i Flå. Vertskapet hjelper deg gjerne med å planlegge både lengre utflukter, og korte spaserturer i nærområdet, og vi tilbyr kjøring/henting til både togstasjonen og Nesfjellets aktiviteter.

Les mer