Åmotsdalen Gard

Zipline,Åmotsdalen Gard

Åmotsdalen Gard

Gardskafe

Hjemmebakst Gardskafe

Gardskafe

Urnatur :-)

Zipline

Zipline

Zipline

Kafebesøk

Drengstua. 4-6 sengeplasser. En av våre utleieenheter. Fullt utstyrt;stue/kjøkken,soverom og bad.

Snekkerstua. 4 sengeplasser.En av våre utleie enheter.

Vandre i urørt natur er balsam for kropp og sjel :-)

Zipline :-)

Årets griser på plass :-)

Gårdstunet :-)

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Monica Eidum
Adresse Åmotsdalsvegen 395
7340 OPPDAL
Telefon 92460300
Lengdegrad 9.518262
Breddegrad 62.472716

Velkommen til Åmotsdalen Gard, 17 km sør for Oppdal sentrum ved foten av vakre Dovrefjell. Den unike fjellgarden ligger innerst i dalen omkranset av fantastisk natur og dyreliv. Bruket stammer helt tilbake til 1620 tallet og består av 13 bygninger. Vi bor her fast hele året og ønsker at flere skal oppsøke oss og oppleve det vi har å by på.

Hos oss kan du oppleve en av Norges råeste Ziplines (åpen fra mai til oktober), og overnatte i en av våre 3 utleiehus som vi leier ut hele året. Om sommeren kan du oppleve gammeldags gardsdrift, gå flotte fjellturer fra rett utenfor hytta eller fiske etter ørret i elva.

Vår lille gardskafé er åpen i skoleferien. Her tilbyr vi enkel servering som blant annet kaffe,te,mineralvann og hjemmebakst. Vi har alle rettigheter.

Zip line: Ferden starter oppi lia , det er ca 300 m å gå fra gårdstunet. Hvis du liker fart og spenning får du en uforglemmelig opplevelse, på det høyeste rager du ca 100 m over bakken. Årlig kontroll og opplæring/trening av instruktører er pålagt,så her er du i trygge hender. Dette er skikkelig gøy!

Vi har 3 utleieenheter: Snekkerstua,Drengstua og Brudesuiten. Disse kan leies året rundt. Hver for seg eller samlet. Du finner de på hjemmesiden eller Airbnb for booking.

I Åmotsdalen finner du fantastiske turmuligheter,både for liten og stor, sommer som vinter. Vi er så heldige å ha Storskrymten spaserklubb som har lagt til rette med skilting, benkeplasser og bålpanner innover Dalen. Her er flotte rasteplasser med muligheter for telting.

Hengbru er spesielt for de små og det er som å komme inn i en eventyrskog en liten kilometer fra gården.

Vinteren er fantastisk hos oss. Her er det ingen trengsel eller oppkjørte spor og turen går i vakker urørt natur. For de som ønsker lengre turer så er det mange som starter her og går mot Dindalen eller innover mot Dovre-Åmotsdalshytta og videre inn.

Foretrekker du sykkel så er det også fint å oppleve området med utgangspunkt i gården.

Vi tar også imot grupper og lag, det seg være kick off med bedrifter, bursdagsfeiringer, utdrikkingslag. Da skreddersyr vi en pakke som passer for akkurat dere. (Zipline ,leker/aktiviteter, servering, grilling, overnatting, guiding på tunet eller innover Dalen)

Les mer