Fargeklatten Veita

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Sjøgata 38A
8480 Andenes
Telefon 977 60 020
Lengdegrad 16.127209
Breddegrad 69.321524

Velkommen til Fargeklatten i Veita. Her er det full aktivitet hele året. Sjarmerende Andenes er et fiskevær av den virkelig gode gamle sorten, og hos oss kan du velge overnatting i et typisk Nord-Norsk fiskerbondemiljø i renoverte bygninger fra 1800-tallet.

Her på Andenes, helt nord i Vesterålen driver jeg Fargeklatten Veita og stortrives med det:-) Her har jeg restaurert hus som er en del av de vernede bygningene i Veita.

Du kan velge overnatting i nostalgiske «Almahuset» – preget av antikk nostalgi, med gamle møbler, lysekrone, kniplinger blondeduker og gardiner. Eller den moderne leiligheten «Kristina» med egen inngang fra Sjøgata og flott utsikt mot storhavet og havna. Begge enhetene ligger i sjøgata midt i handelssenteret på Andenes bare 5 min. gange fra fergeleiet og Hvalsafari. Resepsjon / innsjekk for begge enheter ligger i «Tellahuset» (det grønne huset).

Julehuset skaper kjempestemning og er populært blant kundene. Det originale Nord-Norske julehuset finner du på Andenes. I Veita er julestemninga til å ta og føle på - året rundt!

På galleriet fargeklatten Veita har vi nye kunstutstillinger hver måned

– og masse flotte unike produkter til salgs!

Les mer