Fjösn Restaurant

Fjösn Restaurant & Bar

Medeier - Bength Hanssen - Avdelingsleder Restaurant- og Mat-fag Senja VGS

Produktene til Slåttebakken Produksjon produseres i Fjösn Restaurant & Bar, som er en del av Aurora Borealis Observatory

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Magnus Hanssen
Adresse Torsmoveien 987
9303 Silsand
Telefon 99397122
Lengdegrad 17.81487
Breddegrad 69.221255

Slåttebakken Produksjon holder til i Fjösn Restaurant & Bar, hvor man kombinerer kortreist og egenprodusert mat inn i rettene til restauranten. Man kan også kjøpe de egenproduserte produktene som vekt-vare. Bedriften er familiedrevet og ble startet av Greta og Bengt Hanssen tilbake i 2008 når de kjøpte en gammel og slitt gård, med navnet Slåttebakken Gård. De hadde en drøm om å starte egen produksjon samt en restaurant. Nå har sønnene Anders og Magnus Hanssen tatt over driften og driver Fjøsen Restaurant & Bar som er hjertet i resorten på samme sted med navnet Aurora Borealis Observatory.

Bength Hanssen er avdelingsleder på Senja VGS Restaurant og Matfag, og har spesialisert seg i produksjon av Spekemat. Han har i en årrekke reist rundt til bedrifter for veiledning rundt produksjon av spekemat. Bength og Greta har i flere år også veiledet mange bedrifter rundt et godt IK-mat og HACCP system. Når muligheten åpnet seg i 2008 kjøpte de en gård på en fantastisk lokasjon på Senja bare 10 km fra Finnsnes. Slåttebakken Gård har blitt bygget opp gradvis av Bength og Greta med deres to sønner Anders og Magnus. I dag er Slåttebakken Gård i sin helhet en medium resort, med restauranten "Fjösn Restaurant & Bar" i hjertet. Slåttebakken Produksjon som drifter restauranten er også godkjent kjøtt- og vilt-behandlingsanlegg. Vi tar utgangspunkt i gode gamle oppskrifter og metoder fra området når vi drar det inn i moderne produksjon. Dette med fokus på den ekte smaken på de fantastiske råvarene vi har her i nord.

Les mer