HANEN guides you to the rural pearls of Norway.

Genuine, authentic and tasteful.
Enjoy Norway.

HANEN presents

Sygard Grytting

Oppland

Gamal gudbrandsdalsk storgard med sjelden intakt tun og interiør og vakker utsikt. Gryttingslekta har husa vegfarande sidan mellomalderen, og 16.generasjon ønskjer deg velkome til overnatting, måltider og kulturformidling i originale våningshus frå 1300-1850. Omtalt som "Highlight" i The Rough Guide.

Welcome

Furuvoll - rett fra jordet

Akershus

Furuvoll var tidligere dekket av furuskog og myr. Familien har dyrket opp hele eiendommen i tiden 1935 – 1960. Her har det vært ku, svin, høner og korn. I dag er det grønnsaker, poteter og korn.

Welcome

Rendalen Fjellridning

Hedmark

Opplev Rendalens vakre og uberørte natur fra hesteryggen. En reise i natur-og kulturhistorie på trygge hester og med erfarne guider.Rideturer i fjellet; 1, 3 og 4 dager,weekendturer, rideleir,ungdomsuke, rideundervisning. Overnatting på seter i nydelig setergrend.

Welcome

Valdresbanen

Oppland

Har du lyst til å prøve en sykkeltur på skinner? Da er dresinsykling på Valdresbanen noe for deg. Dresinsykling passer både for familier og vennegrupper, enkeltpersoner og bedrifter. Turen gjøres på lett tråkkede dresiner, og du kan velge mellom enkeltdresiner og tandemdresiner.

Welcome

Tuftin Fjellgard

Telemark

Tuftin Fjellgard ligger vakkert til ved Totak-vannet i Rauland ved foten av Hardangervidda. En familiedrevet gjestegård, nylig laftet slik en fjellgård så ut på 1700-tallet i øvre Telemark. Vi arrangerer brylluper, selskaper, kurs, konferanser og møter med overnatting i de koselige husene på tunet. Vertskapet legger vekt på god og personlig service og hvert arrangement skreddersys etter deres ønsker og behov.

Welcome

Sigmundstovo Gjestehus

Hordaland

Ei lita perle midt mellom Bergen og Hardanger. Hjå oss kan du finne ro i vakre omgjevnader, nyte eit smakfullt måltid i den romantiske spisestova og gå til ro i historiske rom. Uansett anledning vil me skape den beste ramma for ditt opphald. Velkomen til oss!

Welcome

Gammelstu Stai

Hedmark

Gammelstu Stai Gård ligger langs riksvei 3, i Imsroa, 17 km sør for Koppang. Her er stedet hvis du vil ha en annerledes og god overnatting på vei gjennom Østerdalen. I den nyoppussede og sjarmerende «Bubygningen» har vi 8 flotte rom med hvert sitt eget bad. 3 av rommene er familieenheter. Og vår deilige gårdsfrokost er vel verdt å få med seg. Eller hvis du har noen dager, så bor du her midt i Villmarksriket og har kort vei til Østerdalens praktfulle natur året rundt.

Welcome

Mårbu Seter og Fjellstue

Buskerud

Inne på Hardangervidda, like ved grensa mellom Buskerud og Telemark, ligger Mårbu Seter og Fjellstue. Dette er en betjent fjellstue drevet av familien Prestegården fra Uvdal i Numedal. Her kan man oppleve gode jakt- og fiskemuligheter i et flott turterreng. Hytta fungerer utmerket som base for dagsturer og for lengre fotturer innover vidda.

Welcome

Nordpå Fjellhotell

Sør-Trøndelag

Nordpå ble bygd i 1829, og har siden den gang vært et sted der folk har trivdes. I dag tilbyr vi overnatting i nyoppussede hotellrom eller i fjellstuefløya.

Welcome

Tromsø Outdoor.

Troms

Vil tilbyr spennende arktiske opplevelser og aktiviteter i Tromsøområdet. Utleiesenter med alt du trenger for aktiviteter ute. God tur!

Welcome

Humstad Gård

Sør-Trøndelag

Humstad Gård er et familiegårdsbruk med melkeproduksjon, der vi også driver med lokalmat og tar i mot små og store grupper på gårdsbesøk.

Welcome
See other promoted companies

Categories

HANEN will guide you to the great Norwegian experiences and impressions. Would you like to scuba dive, spend the night in a farm storehouse or enjoy a whale safari? Explore HANEN below!

Events around the country

We can offer many exciting and unique events all over the country

Explore events

News

The most important news from HANEN and our members

Read all news