HANEN guides you to the rural pearls of Norway.

Genuine, authentic and tasteful.
Enjoy Norway.

Søstun Gård

Hedmark

Velkommen til Søstun Gård hvor tiden har stått stille i flere tiår! Kom deg vekk fra byens tjas og mas. Opplev god gammeldags gårdsdrift, i bonderomantiske omgivelser. Bo og driv din egen gård, der opplevelse og ferie går hånd i hånd.

Welcome

Sigstad Gård - bryllupsgården

Oppland

Vi ønsker velkommen til vakre og intime Sigstad Gård! Bryllupsgårdens unike atmosfære skaper en perfekt ramme rundt ethvert selskap og bryllup, uansett størrelse. Vi sørger for eksklusivitet og skreddersyr etter dine ønsker og behov. Hos oss er maten i fokus og alt blir laget fra bunnen av, med mest mulig lokale råvarer. Vi er geografisk plassert midt i hjertet av Innlandet med kort vei til Hamar, Gjøvik og Lillehammer. På sommeren kan vi også tilby stabburskafeen med gårdsbutikk. I kafeen kan du få kjøpt deilig hjemmebakst og lunsjretter basert på kortreiste råvarer. I Gårdsbutikken vil fokuset være mat. Her kan du få handlet kortreiste råvarer fra gården og noe fra Mjøsområdet.

Welcome

Hovden Fjellstoge

Aust-Agder

Øverst i Setesdal, 850 m.o.h og 2,7 km ovenfor Hovden sentrum finner du Hovden Fjellstoge. Med Vidmyr naturreservat og Otras perlende vann som nærmeste nabo, er Hovden Fjellstoge det perfekte utgangspunkt for minnerike dager på fjellet. Fjellstogas Familierestaurant er kjent for mat av høy kvalitet, og bruk av råvarer fra lokale produsenter. Velg mellom komfortabel overnatting i hovedbygningen, eller selvhushold på hytte. Fjellstoga er et utmerket sted å samle venner og familie for noen hyggelige dager, eller for deg som trenger et stopp på vegen. Her er muligheter for selskap, bedrifter og små og store grupper. Velkommen til fjells!

Welcome

Smakfulle Rom Konferansegård

Akershus

Midt mellom Oslo og Gardermoen finner du en unik og moderne konferansegård for både store og små grupper. Vi fokuserer på ekte matopplevelser, komfort og personlig service.

Welcome

Venabu Fjellhotell / Venabustallen

Oppland

Hyggelig hotell på Venabygdsfjellet sør for Rondane nasjonalpark. Vi har egen stall og gård med seter. Vi arrangerer rideturer, fotturer med leder og skiturer med leder. Norsk tradisjonsmat og vegetar-retter er en spesialitet. Fotokurs. Nye komfortable tømmerhytter til utleie.

Welcome

Hitra Gårdsmat

Sør-Trøndelag

Hitra Gårdsmat deler raust av markens grøde, og ønsker at alle skal føle seg som en hedersgjest. Velkommen skal du være!

Welcome

Paulsrud Gård

Oppland

Frister det med en god natts søvn i en autentisk laftestue fra 1880-tallet? På melkebruket Paulsrud, med nydelig utsikt ut over Vestre Gausdal (25 km nordvest for Lillehammer) har vi et lite knippe spesielle hytter med det lille ekstra for par, familier og mindre grupper. Fjøs og låve er fylt med snille melkekyr, kalver, og sauer som man kan få hilse på. Fersk melk rett fra tanken og nybakte gårdsbrød. I sommerhalvåret er vi selvforsynt med egg fra høner.

Welcome

Sørre Hemsing

Oppland

Sørre Hemsing er et gammelt firkanttun med hus fra 16- og 1800-tallet. Det ligger 520 m.o.h. på¨austsida av Vangsmjøsa. Vi har et unikt kulturlandskap rundt oss, med rydningsrøyser, steingjerder og sjeldne eng- og stølsplanter. Natur og kulturstig: fra fjord til fjells. Støl fra 1841 på Ryssen

Welcome
See other promoted companies

Categories

HANEN will guide you to the great Norwegian experiences and impressions. Would you like to scuba dive, spend the night in a farm storehouse or enjoy a whale safari? Explore HANEN below!

Events around the country

We can offer many exciting and unique events all over the country

Explore events

News

The most important news from HANEN and our members

Read all news