Tuftin Fjellgard

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Totakvegen 758
3864 Rauland
Telefon +47 900 88 766
Lengdegrad 7.960837
Breddegrad 59.713811

Tuftin Fjellgard ligger vakkert til ved Totak-vannet i Rauland ved foten av Hardangervidda. En familiedrevet gjestegård, nylig laftet slik en fjellgård så ut på 1700-tallet i øvre Telemark. Vi arrangerer brylluper, selskaper, kurs, konferanser og møter med overnatting i de koselige husene på tunet. Vertskapet legger vekt på god og personlig service og hvert arrangement skreddersys etter deres ønsker og behov.

På låven kan vi dekke til 50 gjester, sommerstid inntil 110 gjester i telt på terrassen med nydelig utsikt utover Totak og fjellene. Vi flere møterom/ salonger.

Vi tilbyr sesongbaserte menyer med utsøkte råvarer fra gården og nærmiljøet. Vi haren velfylt vinkjeller og serverer lokalt brygget øl.

Husene er smakfullt innredet og har den gode komfort dagens gjester ønsker seg.

Telemarkstunet er som skapt for bryllup, med kort avstand til Rauland kirke, mulighet for ”Brudeferden på Totak” i vår fine gamle robåt og et innbydende ”Brureloft” for brudeparet.

Kurs, konferanse-og ledergrupper får Tuftin Fjellgard eksklusivt, noe som gir arrangementet en rolig og privat ramme. Trådløst internett og annet nødvendig møteutstyr er tilgjengelig.

Lokale folkemusikere, dansere og historiefortellere underholder gjerne gjestene.

Besøk oss på: www.tuftinfjellgard.no

e-mail: info@tuftinfjellgard.no

eller ring: +47 90088766

Les mer