Ellentjern

  Fotograf: Bjarne Riesto

  Fotograf: Bjarne Riesto

  Fotograf: Bjarne Riesto

  Fotograf: Bjarne Riesto

  Fotograf: Øyvind Nordahl Næss

  Fotograf: Randulf Valle

Konglebit   Fotograf: Randulf Valle.

  Fotograf: Lene Stavå

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Nibio Svanhovd
9925 Svanvik
Telefon 958 82111
Lengdegrad 29.119973
Breddegrad 69.209831

Ellentjern er en reiselivsbedrift i Øst-Finnmark med naturguiding som spesialområde. Turene i Pasvikdalen arrangeres gjennom hele året. Gjestene bor komfortabelt i nyrestaurerte tømmerkoier. Det er ikke innlagt strøm eller vann, men vi har badstu, vann fra elva og et lite aggregat for lading av batterier.

Vår visjon er å tilrettelegge for rike natur- og kulturopplevelser på en ansvarsfull måte. Dette gjør vi gjennom å ta vare på våre gjester, miljøet og lokalsamfunnet i best mulig grad.

På Ellentjern forsøker vi å gi våre gjester en kvalitetsopplevelse som gjør at man etter oppholdet har økt sin respekt for dyr, medmennesker, miljøet og seg selv. Opplevelsene er basert på en bærekraftig naturbruk som tar hensyn til lokal natur og kultur.

Vi tilbyr hytteutleie med matservering og badstu. Ellentjern-koiene ligger usjenert 2 km fra hovedveien ved Vaggatem. Ca 10 mil oppover Pasvikdalen fra Høybuktmoen, Kirkenes flyplass.

Ellentjern er et unikt utgangspunkt for jakt og fiske, fuglekikking og turer i Øvre Pasvik nasjonalpark hele året. Vår, sommer og høst til fots, på sykkel eller med kano/kajakk. På vinteren med ski, hundespann eller truger.

Vi tilbyr også skreddersydde turer med gourmetmeny, rovfuglsafari, turer til Treriksrøysa og over grensen til bosettinger i Finland.

Les mer